İnstagram Organik Takipçi Kasımı

İnstagram Organik Takipçi Kasımı

İnstagramın son günlerde gelen güncellemesiyle birlikte paneller üzerinden takipçi gönderimi bir hayli zorlaşmış durumda. Gerek fiyatlar gerekse takipçi düşüşleri takipçi alan kişiler içinde takipçi satan kişiler içinde ne yazık ki büyük problem. İnstagramın gün geçtikçe ilerleyen spam algoritmaları da cabası. Özellikle organik olarak büyümek isteyen kullanıcılar için kullanmış oldukları 3. Parti uygulamalar (İnstafly , İnstampro vs.) artık eskisi kadar stabil çalışmıyor ve kullanıcılara büyük problemler yaşatıyor. Sponsorlu reklam çıkmak isteyenleri ise çok büyük reklam maliyetleri karşılıyor. İnstagramın getirmiş olduğu spam limitleri yüzünden organik takipçiye ulaşım yöntemleri gün geçtikçe daralıyor. Eskiden aylık takipçi isteği gönderimi limiti 40 bin civarında iken şuan 6-7 binlere düşürülmüş durumda. Bu yüzden eskiden kullanılan takibe takip yöntemleri de kullanılamaz halde.

Nasıl Organik Takipçi Kasabiliriz ?

Tabiki İnstagram ne kadar engel olursa olsun gene de her zaman çözüm üretilmeye devam ediliyor. Son zamanların trend yöntemi ise reklam vererek organik takipçi kasımı. İnstagramda fenomen haline gelmiş hesaplar ile anlaşmalar yapılarak verilen hesapları story ve post formlarında paylaşımlarla sayfanıza yönlendiriyoruz. Sizi takip eden kişiler tamamen kendi hür iradeleri ile sizi takip ettiklerinden tamamen sayfanız odaklı takipçiler oluyor. Böylece panelden atılan konuyla ilgisi olmayan takipçiler gibi boş takipçiler yerine çok daha kaliteli bir kitle yaratıyorsunuz. Bu takipçiler yerine göre beğeni yapabilir, yerine göre sizin satmış olduğunuz ürünlerden satın alabilecek kişiler oluyor.

Sizler ister bir ürün satın, ister mizah sayfanız olsun, isterse bir fan sayfanız olsun. Organik takipçi kasma ile çok daha kaliteli kitleli sayfalar oluşturabilirsiniz. Üstelik hesabınıza gelecek kitle tamamen türk kitle olacağı için sizler için en faydalı yöntemin bu olduğuna emin olabilirsiniz.

Panelden atılan takipçilerin son zamanlarda çok sert düşüşler yaşadığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Çünkü atılan kullanıcıların tamamı bot olduğu için instagram zamanla bot kullanıcıları temizlemektedir. Bu da ani takipçi kayıplarına neden olup markanızın veya sayfanızın prestij kaybetmesine neden olmaktadır. Reklam ile alınan takipçilerde elbet düşme riski vardır ancak kesinlikle bu düşüşler panel ile karşılaştırılamaz kadar azdır. Size gelen takipçilerin sizde ne kadar kalacağını sizin sayfanızın kalitesi belirler. Eğer ki kaliteli içeriklere sahipseniz, sizi takip eden kişilerin takipten çıkma ihtimali çok azdır. Organik takipçi, tabiki panel takipçilerine göre daha maliyetlidir. Bot kullanıcıların organik kullanıcılar ile karıştırılmaması, bu iki hizmetin karşılaştırılmaması gerekmektedir.

Bizler yüzlerce referansımızla, satış sonrası desteğimizle, uygun fiyatlarımızla hesaplarınızı özenle en kaliteli hesaplardan kasıyoruz. Tamamen kullanıcı odaklı düşünerek sizler için en faydalı olacak hesapları tercih ediyoruz. Sizler de reklam ile hesaplarınızı kasmak isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Gerekli analizleri yapıp sizin için en uygun reklam formunu tespit edip hesabınızı özenle büyütebiliriz.